Priznala krivnju / Majka monstrum! Ubila dvojicu sinova i planirala lišiti života još četvero svoje djece

Image
Foto: Facebook/Instagram

Sarah Barrass, majka šestero djece, pred sudom je priznala krivnju za ubojstvo dvojice sinova

28.9.2019.
20:49
Facebook/Instagram
VOYO logo

Čitavih 20 minuta koliko je trajalo njezino saslušanje 34-godišnja Sarah Barrass iz Sheffielda (Velika Britanija) plakala je pred sudom dok je govorila kako je ubila svoje sinove, 14-godišnjeg Blakea i 13-godišnjeg Tristana.

Priznala je da je zločin počinila zajedno s članom obitelji Brandonom Machinom koji se također pred sudom izjasnio krivim za ubojstvo dvoje tinejdžera i zavjeru za ubojstvo još četvero djece Sarah Barrass, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je majka plakala bez prestanka, njezin partner u zločinu nije pokazivao nikakve emocije. Ova bi 34-godišnjakinja mogla provesti u zatvoru ostatak svojeg života. 

Sudac Jeremy Richardson kazao je paru da će konačna presuda biti izrečena 12. studenog. "Nijedna moja riječ nikad neće moći u potpunosti iskazati veličinu i težinu zločina kojeg ste vas dvoje učinili, zločin koji ste počinili govor sam za sebe. Ubojstvo dvoje djece i pokušaj ubojstva četvero djece. Ponavljam, ti zločini govore sami za sebe. Vjerujem da će i jedan i drugi biti osuđen na nekoliko doživotnih robija", poručio je sudac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nikada nije objavila uzrok smrti dvojice dječaka, a na sudu je rečeno da su sva preživjela djeca mlađa od 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo