ležao u lokvi krvi / Majka objavila fotografije brutalno pretučenog sina i upozorila: 'Kad dijete od tebe traži pomoć, smjesta ostaviš sve i pomogneš mu'

Škola je izdala priopćenje u kojem navodi kako su se dvojica učenika potukla te da je intervenirala policija nakon čega su poduzete disciplinske mjere protiv obojice

2.2.2018.
21:00
VOYO logo

Na hodnicima srednje škole u u San Antoniu u Teksasu prošloga je tjedna brutalno pretučen učenik čija je majka objavila zastrašujuće fotografije kako bi upozorila na slučaj koji se dogodio. Naime, Valerie Ann Lozano je optužila školu rekavši kako nije učinila dovoljno da zaštiti njezinog sina kojeg je ona sama pronašla u lokvi krvi, prenosi The Sun.

Njezin sin se požalio učitelju tjelesnog da su mu ostali učenici prijetili da će ga istući no profesor ga je uvjeravao kako će ga zaštiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo nekoliko trenutaka prije brutalnog napada, učitelj je dječaka uvjeravao da će ga zaštititi ako bude potrebno", rekla je majka Valerie Ann Lozano. "Kad dijete od tebe traži pomoć, smjesta ostaviš sve i pomogneš mu! Sigurno ima dobar razlog kad ti se obratilo, dodaje.

Lozano je rekla da je shvatila da nešto nije u redu kad je vidjela da se učenici okupljaju na hodniku srednje škole. Kada se približila, ugledala je svog sina kako leži prekriven krvlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku je podijelila snimku i fotografije svojeg pretučenog sina, optužujući školu da nije učinila dovoljno da ga zaštiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina je objava podijeljena 250.000 puta, a škola je primila i mnogo poziva zabrinutih roditelja koji su se raspitivali jesu li tvrdnje Valerie Lozano točne.

Inače, njezin sin pati od ADHD-a, tjeskobe i depresije i više ne želi ići u školu i kaže da je uplašen za vlastiti život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škola je izdala priopćenje u kojem navodi kako su se dvojica učenika potukla te da je intervenirala policija nakon čega su poduzete disciplinske mjere protiv obojice.

"Nastavljamo istraživati ovaj slučaj. Vrlo ozbiljno shvaćamo sigurnost naših učenika i pažljivo razmatramo sve slučajeve nasilništva", stoji u priopćenju škole, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo