Otišla na razgovor za posao / Majka ostavila djecu u autu pa ih spasili prolaznici: 'Ne ostavljam psa vani po ovakvom vremenu'

Image
Foto: KETV NewsWatch 7/YouTube Screenshot

Amerikanka Stephany Moses, uhićena je s optužbama za ugrožavanje djece

30.1.2019.
18:07
KETV NewsWatch 7/YouTube Screenshot
VOYO logo

U Americi je majka dvoje djece optužena nakon što ih je ostavila u automobilu na jako niskim temperaturama. Otišla je na razgovor za posao, a djeca su je čekala u automobilu koji nije radio. 

"Nalazila sam se u blizini i slučajno sam ugledala malog dječaka kako se nalazi na stražnjem sjedalu automobila", kazala je Jennifer Morgan, žena koja je pronašla djecu u autu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morgan se približila autu sa svojom rođakinjom i primjetile su da ne radi. 

"Otvorila sam vrata sa strane gdje se nalazio dječak, a on je odmah došao do mene. Dječak je imao obučenu laganu vjetrovku, a mala djevojčica samo laganu vestu", kazala je Morgan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena je rođakinja odmah pozvala policiju, a one su odvele djecu do svog automobila u kojem je radilo grijanje i tamo su čekale policajce. 

"Temperatura zraka bila je jako niska", kazao je policajac Darren Budd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako djeca imaju 2 i 4 godine i da su u automobilu provela 45 minuta

Njihova majka, 25-godišnja Stephany Moses, nakon nekog vremena izašla je iz dućana gdje je bila na razgovoru za posao i uhitili su je s optužbama za ugrožavanje djece. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgledala je kao da je shvatila svoju užasnu pogrešku. Zašto bi ostavio dvoje djece u autu? To mi je slomilo srce", kazala je Morgan. 

"Kao roditelj, nikad ne bi ostavio svoju djecu vani na takvom vremenu. Ne ostavljam vlastitog psa vani po takvom vremenu, a ne da bi djecu otavio. Pogotovo kad postoji vjerojatnost od smrzavanja na tako niskim temperaturama, a pogotovo kod djece koje su bila lagano obučena i ne mogu se štititi u bilo kakvoj situaciji. Stravično je to", kazao je Budd. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca su smještena u nadležni centar za socijalnu skrb, piše ABC.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo