policija bez reakcije / Majka pretukla tinejdžericu, sve snimila i zatim objavila na Facebooku: 'Ovo treba postati viralno'

Majka je pretukla vlastitu kćer nazivajući je dro***, zatim je snimku objavila na Facebooku kao lekciju svoj tinejdžerici

28.7.2016.
12:33
VOYO logo

Majka iz Georgie prebila je svoju 16-godišnju kćer, sve snimila mobitelom i podijelila video na Facebooku moleći ostale korisnike da podijele njezinu snimku.

Naime, na snimci se vidi nasilna majka kako mlati tinejdžericu optužujući je da se seksala u njihovom obiteljskom domu, stavljala seksi fotografije na Facebook nazivajući je dro***. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što prestane tuči djevojčicu, majka se okrene prema kameri mobitela, popravi frizuru i kaže: "Ovo treba postati viralno, molim vas da podijeliti ovaj video".

Mnogi korisnici Facebooka odmah su optužili majku za obiteljsko nasilje. Međutim, zasad policija nije podignula nikakve prijave protiv majke, kao niti istražuje slučaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka se u konačnici na neki način ispričala na Facebooku.

"Volim svoju kćer svim srcem. Što god se dogodilo nakon ovoga, moja kćer se neće s nepoštovanjem odnositi prema meni ili prema sebi ili prema bilo kome drugome. Lekcija je naučena", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kćer je na svom profilu nawpisala kako voli vlastitu majku te razumije zašto ju je pretukla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo