U JAPANU / VIDEO Makakiji teroriziraju stanovništvo: Nakon nekoliko tjedana uhvaćen i ubijen majmun koji je ozljeđivao djecu i starije

Image
Foto: Anonymous via AP

Incidenti se još uvijek prijavljuju i nastavlja se potraga za ostalim agresivnim majmunima, a uhvaćeni majmun imao je četiri godine te je bio visok pola metra

27.7.2022.
12:45
Anonymous via AP
VOYO logo

Dužnosnici iz japanskog grada Yamaguchija objavili su kako su ubili jednog od majmuna koji su terorizirali stanovnike tog grada.

Mužjaka makakija su pronašli jučer navečer u krugu srednje škole gdje su bili angažirani lovci. Uspavan je i kasnije ugušen jer je bio jedna od životinja odgovorna za napade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, vlasti love majmune od početka napada na odrasle i djecu od prije tri tjedna. Većina ozljeda bile su blage ogrebotine i ugrizi, javlja BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incidenti se još uvijek prijavljuju i nastavlja se potraga za ostalim agresivnim majmunima, a uhvaćeni majmun imao je četiri godine te je bio visok pola metra.

Makakiji su česti nekim dijelovima Japana, a u nekim se područjima smatraju štetočinama, jedu usjeve te ulaze u domove, ali su njihovi napadi neuobičajeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradski dužnosnik rekao je prije hvatanja da je "rijetkost vidjeti ovoliko napada u kratkom vremenskom razdoblju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo