velika potraga u srbiji / 'Malčanski brijač' ima nož, napravio je i kobnu pogrešku: Oteta djevojčica otkrila i što je poručio

Image
Foto: Facebook

Jake policijske snage tražile su 'Malčanskog brijača' cijelu noć, a djevojčica je smještena u bolnicu

30.12.2019.
7:45
Facebook
VOYO logo

Ninoslav Jovanović, poznat kao "Malčanski brijač", pobjegao je kroz prozor kuće u kojoj je držao otetu dvanaestogodišnju Moniku Karimanović, a jake snage policije su ga tražile cijelu noć nakon što je djevojčica, za kojom se intenzivno tragalo 10 dana, napokon pronađena. 

Kako piše Kurir, Jovanovića je jedan mještanin primijetio u selu Pasjača, inače rodnom selu njegove majke, a osuđivani je pedofil, shvativši da će biti uhvaćen, skočio kroz prozor kuće u kojoj se skrivao zajedno sa svojom žrtvom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očevidac je ispričao da je naoružan nožem i da nije primijetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobjegao je rodna i napuštena kuća njegove majke, a nesretno dijete bilo je u toj kući", rekao je sugovornik Kurira.

Prema pisanju nekih medija, djevojčica je također policiji potvrdila da njen otmičar ima nož te da je rekao da "živ neće policiji pasti u ruke". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monstrum je čini se počinio još jednu kobnu grešku - upalio je mobitel. 

"On je jučer u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan mještanin vidio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhvaćen, on je odlučio napustiti žrtvu i pobjeći", rekao je sugovornik Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monika Karimanović je dobro i trenutno nalazi se nalazi u Kliničkom centru u Nišu gdje će biti detaljno pregledana i dobiti psihološku pomoć.  Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović izjavio je da je djevojčica u svjesnom, stabilnom stanju i da nije životno ugrožena, piše B92.

Neki mediji objavili su fotografiju djevojčice na kojoj se vidi da je ošišana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo