privremeno rješenje suda / Maleni Cesare napokon zagrlio majku, Avenati: 'Ne namjeravam mu raditi ono što je njegova majka radila'

Image
Foto: Facebook

Susretu majke i sina te sastanku roditelja su prisustvovali psiholog i socijalni radnik, a protekao je u mirnoj i konstruktivnoj atmosferi

27.6.2018.
19:08
Facebook
VOYO logo

U utorak ujutro Nina Kuluz i Alessandro Avenati našli su se u Centru za socijalnu skrb u Moncalieriju kraj Torina kako bi dogovorili daljnje susrete zajedničkog sina Cesarea s majkom. Isti su se dan majka i sin susreli po prvi put nakon što je predan ocu s kojim je otišao u Italiju početkom prošlog tjedna, doznaje Slobodna Dalmacija.

Susretu majke i sina protekao je u mirnoj i konstruktivnoj atmosferi, a sastanku roditelja su prisustvovali psiholog i socijalni radnik, navode talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne namjeravam odvojiti Cesarea od majke niti raditi ono što je ona meni radila", ponovio je Alessandro Avenati tijekom susreta.

Sud za maloljetnike izdao je privremeno rješenje prema kojem Nina Kuluz može svaki dan viđati Cesarea. Očekuje se da će za nekoliko dana biti donešeno i trajno rješenje. Uvjeti susreta su da budu na neutralnom terenu i pod nadzorom, kao i prvi susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo