seksualno uznemiravanje / Manekenka skočila sa 6. kata: Bježala od šefa koji joj je prijetio nožem i pokušao silovati

Image
Foto: Instagram

Dva puta su ju operirali. Dok se oporavljala u bolnici od ozljeda kralježnice u sobu su joj banuli policajci, stavili je u kolica i završila je u zatvoru

27.9.2018.
9:50
Instagram
VOYO logo

Ekaterina Stetsiuk(22) skočila je kroz prozor hotela u Dubaiju kako bi pobjegla od šefa koji ju je, tvrdi, htio silovati. Skočila je sa šestog kata i preživjela te je sada ispričala što je sve doživjela od trenutka kada je stigla u Dubai u veljači ove godine. Kaže da ju je šef Pakistanac, a koji je vlasnik modne agencije odveo u Dubai. U hotelskoj sobi joj je prijetio nožem i htio ju je silovati, piše Sputnik.

"Pozvao me u radno vrijeme da dođem u hotel u kojem je odsjeo. Počeo je navaljivati na mene. Seksualno me uznemiravao. Dodirivao mi je koljena. Maknula sam njegovu ruku i onda je poludio. Shvatila sam da je vrijeme da odem. Pobjegla sam u hodnik. Zgrabio me za kosu i povukao nazad u sobu. Zgrabio je nož. Pritisnuo me uza zid držeći me za vrat i počeo me daviti. Natjerao me da se skinem. Bilo me strah da će me ubiti. Uspjela sam se osloboditi i skočila sam kroz prozor. Preživjela sam jer sam pala na tendu", kaže ispričala je potresena manekenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto njega, u zatvoru završila - ona

Dva puta su ju operirali. Dok se oporavljala u bolnici od ozljeda kralježnice u sobu su joj banuli policajci i stavili je u kolica. Završila je u zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj šef je rekao da sam na njega nasrnula nožem i da sam ga ranila. To je laž, ali bila sam u muslimanskoj zemlji i tamo zakon štiti muškarce", tvrdi Ekaterina. Nakon tri mjeseca u zatvoru vratila se u Rusiju dok je njezin šef deportiran u Pakistan, ali nije kažnjen. Ekaterina priznaje da je pogriješila što je prihvatila taj posao te dodaje da je imala "ludu sreću", piše Sputnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo