Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU KOD OPRAH

Meghan i Harry priznali laž, protestantski biskup za Direkt: 'To je bila razmjena zavjeta, Meghan nije razumj...

Nisu se vjenčali prije svog pravog vjenčanja, kao što su objavili u intervjuu, nego su tada samo razmijenili zavjete

Darinka Trgo/ 23.3.2021. u 22:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Već trećeg dana nakon velikog intervjua kod Oprah Winfrey rekli smo vam da to nije istina, ali evo sada su to priznali i Meghan i Harry

Nisu se vjenčali prije svog pravog vjenčanja, kao što su objavili u intervjuu, nego su tada samo razmijenili zavjete. Da su lagali priznali su nakon što je britanski tabloid The Sun objavio njihov vjenčani list. 

Lažno ili pravo vjenčanje?

Lažno ili pravo vjenčanje. Što je točno gledalo dvije milijarde ljudi u svibnju 2018. - pitali su se danima nakon intervjua kod Oprah i mediji i fanovi kraljevske obitelji. Odbjegli kraljevići rekli su da je to bila predstava i da su se vjenčali tri dana prije. Ali...

"To je moglo biti samo izmjena zavjeta, odnosno priprema, odnosno neki obred zaruka. A možda su se vjenčali negdje tajno kod nekog gurua ili samoprozvanog propovjednika - šalim se malo. Svi obredi se obavljaju javno, pred zajednicom vjernika. Ni krštenje u našoj crkvi ne može biti privatno jer nema privatne mise. Vjenčanje je moglo biti samo jedno i to je ono vjenčanje koje je cijeli svijet vidio", kazao je za Direkt biskup Protestantske reformirane crkve Jasmin Milić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mediji se dokopali vjenčanog lista

Britanski mediji dokopali su se i vjenčanog lista koji potvrđuje da su se Harry i Meghan vjenčali jednom i to 19. svibnja 2018. u dvorcu Windsor.

A da nije bilo kraljičinog blagoslova, ne bi bilo ni vjenčanja. Harry je od bake morao tražiti odobrenje za ženidbu, Elizabeta je morala blagosloviti čak i mjesto obreda. 

Upravo se čita

Image
još jedan opoziv

Ovaj proizvod povlači se iz trgovina jer sadrži hepatitis E virus

"Postoji i razlog da se kraljevska obitelj među sobom zovem "the firm - tvrtka". Ne bih rekla da je kraljica jedini član te Tvrtke, ali je šefica te tvrtke. Dakle, ništa bez kraljice", kaže dugogodišnja dopisnica iz Londona Ana Muhar Blaquart.

Priznali laž

Da je ovo bilo jedino pravo vjenčanje i da su kod Oprah lagali, priznali su i mladenci. Nikome nije jasno zašto su uopće spominjali vjenčanje prije vjenčanja? Službenik koji im je sastavio dozvolu za brak kaže da je Meghan zbunjena i da ne poznaje pravila Anglikanske crkve. S tim se slaže i biskup Milić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nisam siguran da je ona praktična kršćanska vjernica, anglikanka i ona vjerojatno nije sve razumjela", kaže Milić.

Nakon što je napustio radno mjesto u Tvrtki Harry je postao jedan od direktora u startupu vrijednom 1,7 milijardi dolara.

"Nekoliko je članova kraljevske obitelji koji imaju takozvani 'day to day job', koji rade poput nas ostalih građana. Međutim, nije poznato da je netko tako visoko pozicioniran uzeo jedan takav posao. Možda je neobičan odabir posla, ali on više nije član The Firm, nije član obitelj tako da svašta možemo očekivati", kaže Muhar Blaquart. 

A mediji sada očekuju da se razotkrije još neka istina - jer tko kaže da su lagali samo jednom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Darinka Trgo/ 23.3.2021. u 22:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
mračna otkrića

Strava na jezeru: Voda se povlači zbog suše, otkrivaju se ljudski kosturi. 'Postoji moguće objašnjenje...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba