kontradiktorno ponašanje / Melania Trump u američkim školama promiče ljubaznost, Washington Post ističe njezino licemjerstvo

Image
Foto: AP

U vrijeme predsjedničke kampanje 2016. Melania Trump, majka 11-godišnjeg Barona, najavila je da će borbu protiv nasilja u školama učiniti prioritetnom u svojem mandatu Prve dame

24.10.2017.
16:44
AP
VOYO logo

Protivnici američkog predsjednika Donalda Trumpa vjerojatno ga smatraju jednim od najvećih nasilnika u svijetu politike, ali to nije obeshrabrilo Prvu damu da učenicima u američkoj školi preporuči da u svakodnevnom životu budu ljubazni i empatični. 

Melania Trump javno je progovorila protiv nasilja u školama, zbog čega bi mogla na sebe navući gnjev Trumpovih protivnika koji mu zamjeraju što se u obračunavanju s neistomišljenicima služi napadima na osobu i uvredama, kako na društvenim mrežama, tako i u javnim nastupima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je važno odabrati ljubaznost i sućut", rekla je Prva dama učenicima škole Orchard Lake Middle School u predgrađu Detroita.

Govoreći u okviru nacionalnog mjeseca protiv nasilja Melania Trump je preporučila učenicima da pronađu novog prijatelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitajte ga što voli, kako provodi slobodno vrijeme, kako nitko ne bi bio tužan ili pod stresom i kako bi svi bili uključeni u društvo", rekla je učenicima. 

U vrijeme predsjedničke kampanje 2016. Melania Trump, majka 11-godišnjeg Barona, najavila je da će borbu protiv nasilja u školama učiniti prioritetnom u svojem mandatu Prve dame. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin izbor izaziva čuđenje. Tijekom predsjedničke kampanje Donald Trump nerijetko se s protivnicima obračunavao tako što je kritizirao njihove osobne crte, bilo da je riječ o tjelesnim obilježjima kao što su stas, ili porijeklo, a slučaju jedne novinarke narugao se njezinu tjelesnom invaliditetu.

Otkako je ušao u Bijelu kuću Donald Trump je na udaru kritika jer se svojom dužnošću koristi kao tribinom s koje odašilje grube poruke.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi istaknuo tu razliku, list Washington Post objavio je izjavu Melanije Trump i usporedo desetak Trumpovih 'tvitova' u kojima je protivnike počastio nazivima kao što su "idiot", "kreten", "glupan" i "luzer (gubitnik)".  

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo