NASTAVLJA SE VERBALNI OBRAČUN / Milanović odgovorio Vučiću: 'Mogu ja smisliti još gore uvrede koje on i njegova čaršija udjeljuju nama'

Milanović se ovrnuo na riječi srbijanskog premijera Aleksandra Vučića koji je rekao kako je 'šaka jada' najgora uvreda koju je Milanović mogao uputiti Srbiji

30.8.2016.
13:41
VOYO logo

Predsjednik SDP-a i prvi čovjek Narodne koalicije Zoran Milanović u utorak prijepodne je u ležernoj atmosferi zagrebačke špice popio kavu s bivšim predsjednikom, a danas kandidatom te iste Narodne koalicije Stjepanom Mesićem.

Ipak, ovo Milanovićevo pojavljivanje u javnosti nije prošlo u 'revijalnom' tonu jer trebalo je odgovarati i na ozbiljna pitanja. Prvenstveno na hrvatsko-srpske odnose koji su nakon njegovog nedavnog sastanaka s braniteljima na još nižoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se možda očekivali da će spustiti loptu na zemlju, Milanović je odlučio nastaviti s verbalnim okršajem sa srbijanskim premijerom Aleksandrom Vučićem.

"Kad nekom kažete da je šaka jada to kažete zato što glumi šaku. To nećete reći nekome tko nema mentalitet silnika. E sad, ako je to najgora uvreda, ili najgora kvalifikacija... Mogu smisliti puno gore kvalifikacije koje on i njegova čaršija udjeljuju nama. Jedno je čaršija, a drugo srpski narod. To nije usporedivo i to svi koji me poznaju znaju. Imam samo jednu poruku - gospodine, ukinite taj zakon i onda smo 'schluss', možemo normalno nastaviti razgovarati. U protivnom, bit će posljedica", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo