novi Hugh Hefner / Milijarder koji vodi žene kao pse na uzici: 'On je narcisoidni šovinistički gad!'

Fotka prikazuje njega kako svoju suprugu, ujedno i majku njegove dvoje djece, i još jednu djevojku vodi na uzici

23.5.2015.
17:18
VOYO logo

Duhanski tajkun kojeg neki nazivaju i 'australskim Hughom Hefnerom', postao je poznat široj javnosti nakon što je na Instagramu otkriven njegov profil s fotografijama s s divljih zabava koje priređuje, nerijetko okružen prekrasnim ženama, alkoholom i luksuzom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marila sam za njega jako puno, no što je on postao popularniji, to je njegova narcisoidna, šovinistička i manipulativna crta karaktera sve više dolazila do izražaja. Nisam mogla više imati išta s tim gadom", zaključila je Candymanova djevojka.

Među obiljem šokantnih fotografija koje objavljuje Travers 'CandymanBeynon, jedna je posebno kontroverzna, a prikazuje njega kako svoju suprugu, ujedno i majku njegove dvoje djece, i još jednu djevojku vodi na uzici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Candymanova supruga Taesha (brineta) i njegova djevojka Kirsty (plavuša)

Djed i baka Beynonove mlađahne supruge Taeshe ranije su istupili u javnost zabrinuti zbog svoje unuke koja jest njegova službena žena, no svog supruga dijeli sa stotinama drugih žena, uključujući i njenu najbolju prijateljicu koja svake noći spava s njima u bračnom krevetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali i da nije normalno da njihova djeca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno partijaju goli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je svoju priču javnosti ispričala i Kirsty Englemann, njegova 'druga' djevojka, koja je jedna od 'akterica' na kontroverznoj fotografiji gdje Candyman na povodcu drži svoju suprugu i nju, piše Daily Mail.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Kirsty je najavila svoj odlazak iz 3.7 milijuna dolara vrijedne vile na Gold Coastu tvrdeći kako se njen oženjeni dečko totalno promijenio otkako je postao slavan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujte sebe dovoljno da napustite sve što vas više ne čini sretnim", napisala je na svom Instagramu, osuđujući Beynona čije narcisoidno ponašanje više nije mogla podnositi.

"Marila sam za njega jako puno, no  što je on postao popularniji, to je njegova narcisoidna, šovinistička i manipulativna crta karaktera sve više dolazila do izražaja. Nisam mogla više imati išta s tim gadom", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo