živio je za djecu / 'Mislila sam da spava': Poljubio osmomjesečnog sina, zaspao sa njim u naručju i više se nikad nije probudio

Image
Foto: Facebook/Hollie Bridgewater

Obitelj od Mikea objavila je video na kojem se može vidjeti kako maleni Sonnie ljubi fotografiju svoga tate jutro nakon njegove smrti

20.6.2018.
19:03
Facebook/Hollie Bridgewater
VOYO logo

Mike Hollingworth poljubio je svog 8-mjesečnog sina Sonnia prije nego je zaspao s njim u naručju te je mirno umro u snu. 42-godišnji Mike je radio kao DJ i živio sa svojom 21-godišnjom djevojkom Hollie Bridgewater i sinom u engleskom gradu Grimsby. "Gledala sam ga kako mirno umire. Mislila sam da spava, a on je umirao pred mojim očima", kazala je njegova djevojka Hollie koju tješi činjenica što je posljednja osoba koju je Mike zagrlio bio upravo njihov sin.

"Sonnie je još tako malen i ranjiv. Mike neće biti na njegovom prvom rođendanu, na njegovom prvom Božiću", kazala je. Hollie je istaknula kako Mike neće zaboraviti jer je i Sonnie njegova kopija pa ju stalno podsjeća na njega. Obitelj od Mikea objavila je video na kojem se može vidjeti kako maleni Sonnie ljubi fotografiju svoga tate jutro nakon njegove smrti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Mirror, Mike je kao DJ Giddy bio poznata osoba u noćnom životu grada te je bio dobričina kojeg su svi voljeli. 42-godišnjak je živio za svoje četver odjece, osmomjesečnog Sonnieja, sedmogodišnjeg Brodyja, Gage i Beth. Uzrok njegove smrti još uvijek nije poznat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo