policija istražuje slučaj / Misterij u New Yorku: Dvije sestre pronađene na obali rijeke, bile su zavezane ljepljivom vrpcom

Image
Foto: New York Police Department

Sestre su nedavno zatražile azil u Sjedinjenim Američkim Državama

31.10.2018.
8:08
New York Police Department
VOYO logo

Sestre Rotana (22) i Tala (16) Farea pronađene su na obali rijeke Hudson u New Yorku, povezane zajedno ljepljivom trakom. 

Otkriveno je da su sestre porijeklom iz Saudijske Arabije i da su nedavno zatražile azil u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal The Arab News piše da su majka i mlađa sestra živjele u Virginiji, dok je Rotana živjela u New Yorku. Prije dva mjeseca majka je prijavila nestanak Tale, no onda je doznala da je otišla u posjet sestri u New York. "Obje djevojke bile su su u kontaku s majkom, a zadnji su se put čule prošli tjedan", piše New York Times.

Rotana (22) i Tala (16) imaju za sobom čitavu povijest nestajanja i pojavljivanja, ali policija ne zna kako su završile u rijeci. Jedna od teorija bila je da su počinile samoubojstvom skokom s mosta George Washington, no u tom bi slučaju na tijelu bilo znakova traume, s obzirom na visinu pada. Međutim, policija kaže da na tijelima nema znakova nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo je li riječ o zločinu. Svakako je riječ o užasnoj tragediji", rekao je šef njujorške policije Dermot F. Shea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo