Šok i nevjerica / Mlada odbojkašica preminula nakon dva infarkta: 'Svi su je voljeli, uvijek je bila nasmijana'

Image
Foto: Screenshot/Facebook/ŽOK Lukavac

'Umrla je u nedjelju, upravo kada smo igrali prvenstvenu utakmicu protiv. A onda nam je došla informacija o njenoj smrti... nikome se više nije igralo', prisjetio se Saib Malović iz njezinog kluba Lukavca

29.11.2017.
11:52
Screenshot/Facebook/ŽOK Lukavac
VOYO logo

20-godišnja odbojkašica iz BiH Amila Čorhodžić preminula je nakon što je doživjela dva infarkta. Tijekom utakmice Superlige FBiH koju je njen Lukavac igrao protiv Bihaća pretrpjela je prvi infarkt, a drugi dan kasnije u bolnici. Od tada, pa do svojih posljednjih trenutaka, bila je na aparatima i u šoku, piše Dnevni avaz.

"Umrla je u nedjelju, negdje između 16 i 16.30 sati. Mi smo upravo tada igrali prvenstvenu utakmicu protiv Amilinog bivšeg kluba - 'Smeča'. A onda nam je došla informacija o njenoj smrti... nikome se više nije igralo", rekao je Saib Malović iz ŽOK Lukavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sprovodu u Lukavcu šok i nevjerica. Brojna rodbina, prijatelji, suigračice i sugrađani ispratili su Amilu na vječni počinak. "Uvijek je bila nasmijana. Spremna pomoći. Srce je ostavljala kako na terenu, tako i među prijateljima. Svi su je voljeli", rekao je Malović za Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije utakmice požalila se da se prejela te da ju boli glava i ima problema s vidom. Odvezli su je u bolnicu. Dan kasnije pretrpjela je još jedan infarkt, koji je bio koban. Na sprovodu nitko nije imao snage pročitati emotivni tekst o Amili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo