U BOSNI I HERCEGOVINI / Mladić preminuo na proslavi svog 18. rođendana: Privedeno više osoba, među njima sinovi policajaca

Image
Foto: Facebook

U međuvremenu su u srijedu stigli i nalazi obdukcije, kojom je ustanovljeno da je uzrok smrti otkazivanje srca

11.5.2022.
16:52
Facebook
VOYO logo

Almedin Dugalić (18) organizirao je proslavu svog rođendan u svojoj kući u Tešnju u Bosni i Hercegovini. Na proslavi su bila četvorica njegovih prijatelja. Međutim, Almedinu je u jednom trenutku pozlilo te je usprkos reanimaciji preminuo, piše Mondo.

„On je bio kod kuće. S njim su bili njegovi prijatelji. Svi su ispitani u policiji. Bila su četvorica prijatelja, on je bio peti. Neka sada policija radi svoj posao. Ali istina je da mu je jako brzo pozlilo, on je zvao svog oca: 'Babo, babo, nije mi dobro'. Njegovo tijelo je vrlo brzo poprimilo crnu boju. Odvezla ga je hitna pomoć, nažalost nije mu bilo spasa. Sve je trajalo sat vremena“, rekao je izvor za portal "Avaz".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što se njihov sugovornik istaknuo je da su među Almedinovim prijateljima bila dvojica mladića koji su sinovi policajaca.

„Oni su svi privedeni i na ispitivanju. Dvojica su pobjegla iz kuće kad je Almedinu pozlilo. Policija ih je pronašla… Tko zna što mu se dogodilo, vidjet ćemo što će nam policija reći, odnosno čekamo nalaz obdukcije. On nikad ranije nije imao nikakvih zdravstvenih problema“, rekao je sugovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAKON TRI I POL GODINE /

Potvrđena optužnica za smrt malenog Gabrijela, njegova majka za RTL.hr: 'Djeca imaju traume zbog bratove smrti'

Image
NAKON TRI I POL GODINE /

Potvrđena optužnica za smrt malenog Gabrijela, njegova majka za RTL.hr: 'Djeca imaju traume zbog bratove smrti'

Pojedini izvori za medije izrazili su sumnju da se slučaj "zataškava", i to baš zbog toga što su umiješani sinovi policajaca, a rođakinja preminulog tvrdi da su mu ubacili drogu u piće:

"Navodno su mu prijatelji u piće stavljali neke supstance. Međutim, vjerojatno su pretjerali, zbog čega mu je pozlilo. Uvijek je bio povučen pa su valjda htjeli vidjeti kako će na to reagirati", rekla je ona, prenosi Mondo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu su u srijedu stigli i nalazi obdukcije, kojom je ustanovljeno da je uzrok smrti otkazivanje srca, potvrdio je za Dnevni avaz Elmedin Fišek, glasnogovornik MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

„Jedna osoba je ispitana u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila kazneno djelo 'posjedovanje, odnosno, omogućavanje uživanja opojne droge', a vjerojatno će biti proširena i na više osoba. Obavljena je obdukcija. Utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed otkazivanja srca. Uzeti su dokazi radi potrebnih vještačenja koja će se izvršiti u narednom periodu i koji će, kad se sublimiraju izjave i materijalni dokazi, na kraju biti prezentirani kroz jedan izvještaj koji će biti proslijeđen Tužiteljstvu“, rekao je Fišek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo