horor u bih / Mladić si odsjekao ruku i nogu, a da pritom nije ispustio ni glasa!

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Njegova majka tvrdi kako je tragediji prethodilo dječakovo čudno ponašanje ponukano nemogućnošću da pronađe posao

24.2.2018.
17:54
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Nesvakidašnja tragedija potresla je u srijedu bosanskohercegovačku javnost, kada si je 19-godišnji Ivan Slišković u mjestu Brankovići kod Žepča sjekirom odsjekao ruku i nogu, piše Dnevni Avaz. 

Njegova majka tvrdi kako je tragediji prethodilo dječakovo čudno ponašanje ponukano nemogućnošću da pronađe posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao je čudne misli… To se dešavalo na momente. Čak je i on sam govorio da se čudno ponaša”, priča kroz suze njegova majka te dodaje kako mu je teško padalo što su se njegova braća uspjela zaposliti, a on nije. Završio je za bravara, odradio praksu u jednoj žepačkoj firmi i od tada ništa.

“Stalno mi je govorio da njega nitko neće i da ne može raditi. No, nikad nisam mogla ni pomisliti da će učiniti sebi ovakvo nešto”, priča Ruža, čija obitelj teško živi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te kobne srijede Ivan joj je rekao kako ide na tavan odrezati si slanine, pri čemu je ponio sjekiru. Kako je to često radio, njegova majka nije imala nikakvih sumnji. Kako se neko vrijeme nije vraćao, poslala je svog drugog sina za njim, a on je gore zatekao Ivana kako sjedi u lokvi krvi. 

“Kad sam vidjela šta je sebi učinio, nije mi bilo dobro. On je sebi sjekirom odsjekao ruku i nogu. Udario se u predjelu ispod koljena i kod članka, a potom na ruci kod lakta i kod šake. Užas… Odsjekao je sebi nogu i ruku a da nije ni pisnuo”, ispričala je Ruža dodavši da se boji kako je problem u genetici jer su i Ivanov otac i njegova obitelj imali psihičkih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuropsihijatar Omer Ćemalović tvrdi kako je dječak u psihičkom smislu morao biti u teškom stanju da izvede ovako nešto. 

“Mogao je misliti da je ta noga zmija ili bilo koja druga životinja. On je svoje dijelove tijela doživio kao nešto nadnaravno. To je sve posljedica strahovitih halucinacija”, rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova majka nada se samo jednom: "Daj Bože da mi se kući vrati živ. Ne vjerujem da će ga uspjeti spasiti, izgubit ću svoje najmlađe dijete”, rekla je, piše Dnevni Avaz.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo