ubojstvo na javnom mjestu / Mladić upao u knjižnicu te počeo pucati: ubio dvije osobe, četvero je ozlijeđenih

Image
Foto: Thinkstockphotos.com
Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Dvije su osobe ubijene a četiri hospitalizirane nakon što je u ponedjeljak mladić počeo pucati u knjižnici u gradu Clovisu u saveznoj državi New Mexico

29.8.2017.
8:20
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Incident se dogodio oko 16 sati po lokalnom vremenu i napadač je uhićen nakon što je policija opkolila zgradu knjižnice.

"Ubojstva na tako javnom mjestu predstavljaju tragični udarac gradu u blizini granice s Teksasom", kazao je gradonačelnik David Lansford na konferenciji za novinare. Identitet i dob žrtava nije objavljena. Glasnogovornik bolnice u teksaškom gradu Lubbocku Eric Finley kazao je kako je dvoje pacijenata životno ugroženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanovnica Clovisa Vanessa Aguirre bila je u knjižnici sa sinom kad je ušao muškarac i počeo pucati u zrak, prenosi list Eastern New Mexico. "Sve se dogodilo tako brzo", kazala je. "Brzo smo pobjegli. Moja je torba još tamo".

Načelnik policije Douglas Ford kazao je kako se napadač predao policiji nakon što je zgrada opkoljena ali nije otkrio njegov identitet niti razlog napada. Usmrćene su dvije žene, a ozlijeđene su dvije žene i dva muškarca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Clovisu, gradu od 40.000 stanovnika smještena je zrakoplovna baza Cannon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo