SUDI MU SE / Monstruozni zločin u SAD-u: Desetogodišnju djevojčicu silovao i ubio četiri godine stariji dječak

Image
Foto: Twitter

Lilino tijelo poslano je preko državnih granica u okrug u Minnesoti, gdje je obavljena obdukcija

28.4.2022.
8:50
Twitter
VOYO logo

U američkom Wisconsinu početkom ove nedjelje dogodio se monstruozni zločin u kojem je desetogodišnja djevojčica Lili Peters seksualno zlostavljana nakon što ju je ubio četiri godine stariji dječak, prenosi CNN.

Na mučnom ročištu koje se vodilo tijekom jučerašnjih popodnevnih sati osumnjičeni 14-godišnjak optužen je kao odrasla osoba, a sudac Benjamin Lane pristao je na zahtjev tužitelja da se odredi jamčevina u iznosu od milion dolara. Optuženom je naloženo da izbjegava kontakt s maloljetnicima, osim sa svojom braćom i sestrama, pod uvjetom da je takav kontakt pod nadzorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužioci su identificirali osumnjičenog preko njegovih inicijala i to samo kao četrnaestogodišnjeg dječaka i naveli da je učenik osmog razreda priznao da je fizički napao djevojčicu prije nego što ju je zadavio do smrti, a zatim i seksualno napao.

„Osumnjičeni je udario žrtvu šakom u stomak, oborio je na zemlju I zadavio, udario je štapom, a zatim seksualno napao“, ispričao je okružni tužitelj okruga koji je osumnjičenog tinejdžera optužio za prvostupanjsko ubojstvo, seksualni napad prvog stupnja i seksualni napad prvog stupnja s djetetom mlađim od 13 godina koji je rezultirao velikim tjelesnim povredama, za što je moguće da dobije doživotnu zatvorsku kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
dva mjeseca od izručenja /

Osumnjičeni za ubojstvo u tramvaju broj 6 porekao zločin: A identitet glavne svjedokinje i dalje se ne zna

Image
dva mjeseca od izručenja /

Osumnjičeni za ubojstvo u tramvaju broj 6 porekao zločin: A identitet glavne svjedokinje i dalje se ne zna

Odvjetnik obrane pokušat će da ospori zahtjev da se tinejdžeru sudi kao odrasloj osobi i da premjestiti predmet na sud za maloljetnike.

Lilino tijelo poslano je preko državnih granica u okrug u Minnesoti, gdje je obavljena obdukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lili je nestala u nedjelju uvečer, što je prijavio njezin otac nakon što se nije vratila od tetke. Tim za pretragu pronašao je njeno tijelo sljedećeg jutra u predgrađu. Već u utorak šef policije izjavio je da je neidentificirani maloljetnik priveden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo