Ostavljeni ljubavnik iz Srbije / Može li luđe?! Prerušavao se u vampira pa plašio bivšu i njezinog novog partnera dok su se seksali

Image
Foto: PHOTOS/ILUSTRACIJA

Policija je otkrila da je muškarac maskiran u vampira uhodio svoju bivšu djevojku i njenog novog partnera

7.6.2019.
10:09
PHOTOS/ILUSTRACIJA
VOYO logo

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhićen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio V. P. (46) s kojom je bio u vezi i njezinog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose.

Slučaj je šokirao je zaječarsku policiju, a lov na vampira trajao je čitavih 10 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žena je 'uletjela' u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: 'Brzo! Moram razgovarati s glavnim. Ne mogu više izdržati!"

"Kada su vidjeli u kakvom je stanju, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se dogodilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah doveli kod inspektora", kazao je izvor za Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako vi ne uhitite vampira, ubit ću se! Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vrijeme smo u vezi. On dođe kod mene, sjedimo, pričamo, večeramo... Onda se malo mazimo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene 'ono', eto vampira! Lupa na prozor, kesi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika su kao prst! Vija onaj plašt i riče k'o pobješnjeli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, nakon toga nema seksa, k'o bi se seksao.

Ispričala kako se ista stvar događala i u njenoj, ali i u kući njezinog partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više od 15 puta smo vidjeli vampira. Sve je lijepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam ga prijaviti, da ga odmah uhitite ili mu probijte kolac... Ne mogu više ovo izdržati", ispričala je V. P.

Policija je 10 dana tragala za vampirom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da će opet biti moja kada vidi da mračne sile imaju nešto protiv njezine nove veze. Pratio sam njezinog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo što su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na sajmu, šminku u trgovini, a plašt sam napravio sam od deke", ispričao je zaljubljeni D. D., piše Kurir.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo