PONOVNO UHIĆEN / Mračna strana sina folk zvijezde: Odležao 12 godina zbog ubojstva, a sada je opljačkao i krojača

Image
Foto: PIXSELL

Rašid Sakić, sin nedavno preminulog srpskog pjevača Sinana Sakića, sinoć je ponovo uhićen

31.1.2019.
17:23
PIXSELL
VOYO logo

Rašid Sakić, sin nedavno preminulog srpskog pjevača Sinana Sakića, sinoć je ponovo uhićen, ovog puta zato što je u Loznici pretukao i opljačkao krojača.

Rašid je zajedno s prijateljem upao u krojačevu radnju, vlasnika su pretukli i opljačkali, a nakon toga mirno otišli u kafić i naručili piće. U kafiću ih je i uhitila policija kojoj je opljačkani i pretučeni krojač prijavio razbojništvo, piše Alo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićen u akciji "Sablja"

Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloljetnik i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških ozljeda , napada, pokušaja ubojstva i iznude. "Karijeru" je nastavio i kada je napunio 18 godina. U akciji "Sablja" priveden je i to pod sumnjom da je "jedan od šefova" organiziranog kriminala u Loznici.

Posljednji put iz zatvora je pušten sredinom travnja prošle godine, nakon što je izdržao 12-godišnju kaznu zbog ubojstva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posjedovanja droge, u svibnju 2002. godine u Loznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko tjedana poslije Rašidovog puštanja iz zatvora, njegov otac Sinan je preminuo u obiteljskom stanu u Beograduu 62. godini života. Sinan nije odobravao što je radio njegov sin i javno ga je krivio i smatrao da treba ispaštati za napravljene greške. Popularni pevač je u intervjuima medijima priznao da je sina u zatvoru posjetio samo jednom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo