stravičan prizor / 'Nadam se da nema djecu, tko zna što im radi': Monstrum uz cestu objesio mačke

Image
Foto: Facebook

Jedna je obješena za vrat, druga za šape. Postavljene su na drveni stup pored ceste

19.10.2018.
8:27
Facebook
VOYO logo

Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE prije dva dana dobio je uznemirujuću dojavu o zlostavljanju života. Fotografije su, upozoravamo, zastrašujuće, morbidne i nadasve nehumane. Netko je, naime, uz magistralnu cestu u Bosanskom Grahovu u BiH za drveni stup objesio mačke. 

Jedna je obješena za vrat, druga za šape.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija je objavljena na Facebook grupi Relax Livno kako bi se upozorilo na takve i slične događaje, a reakcije građana su podijeljene. Uz one koji žele sve najgore počinitelju, bilo je i onih koji su komentirali: "Ne kvarite dan svima".

"Da je regija puna divljaka pokazuju fotke koje nam je poslao Anes. Fotke su načinjene uz magistralnu cestu u Bosanskom Grahovu. No comment", stoji u objavi na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stoka frustrirana, nadam se da nema djecu, tko zna šta njima radi ako ima", "Slični divljaci su to radili djeci u proteklom ratu", "Zbog ovakvih i sličnih nedjela bude me sram što sam pripadnik ljudskog roda. Jer ovo životinja nije učinila. Čovjek jest", samo su neki od komentara ispod ovih groznih fotografija. 

Fotografije su uznemirujućeg sadržaja. Možete ih vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnih zločina bilo je i kod nas, a jedan od posljednjih slučajeva u našim krajevima odvio se u karlovačkom naselju Popović Brdo kada je 53-godišnjak bacio psa u bunar dubok 12 metara, a potom ga zatvorio daskama i kamenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo