posjetitelji kao taoci / Najmanje 25 poginulih u neredima u brazilskom zatvoru: sedam je osoba dekapitirano, a šest živo zapaljeno

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Dužnosnik države Roraima Uziel Castro naglasio je da su zatvorenici zadržali kao taoce stotinjak roditelja koji su u to vrijeme došli u posjet

17.10.2016.
8:13
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Najmanje 25 zatvorenika poginulo je u nedjelju u sukobima između protivničkih frakcija u brazilskom zatvoru u državi Roraima na sjeveru zemlje, objavili su službeni izvori.

Među poginulima u zatvoru Monte Cristo u Boa Visti, glavnom gradu države Roraima koja graniči s Venezuelom, sedam je osoba dekapitirano, a šest je živo zapaljeno, rekao je dužnosnik posebnih policijskih snaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je intervenirala i okončala sukob, dodao je.

Dužnosnik države Roraima Uziel Castro naglasio je da su zatvorenici zadržali kao taoce stotinjak roditelja koji su u to vrijeme došli u posjet. Policija je tijekom svoje intervencije i njih oslobodila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nereda je došlo kada su zatvorenici jednog zatvorskog krila upali u drugo. Bili su naoružani noževima, ispričala je supruga jednog od zatvorenika koja se nalazila unutar zatvora kada su izbili neredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo

Još iz rubrike