ne mogu ga ušutkati / Nakon što je suspendiran s društvenih mreža Trump je pokrenuo svoju web stranicu

Image
Foto: RTL

Trump je suspendiran s Twittera, Facebooka i drugih društvenih medija nakon napada na Kapitol 6. siječnja.

30.3.2021.
9:17
RTL
VOYO logo

Bivši republikanski predsjednik Donald Trump pokrenuo je svoju službenu web stranicu https://www.45office.com, platformu putem koje će ostati u kontaktu sa svojim pristašama te pokazati što je radio dok je bio na dužnosti. 

45office.com na svojoj naslovnoj stranici prikazuje fotografije Trumpa s raznim osobama, uključujući njegovu suprugu Melaniju, pripadnike vojske i svjetske čelnike, koje su snimljene tijekom njegova predsjedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ured Donalda J. Trumpa predan je očuvanju veličanstvenog nasljeđa Trumpove administracije, dok istodobno promiče agendu Amerika prva", piše u poruci na njegovoj web stranici. 

Image
Izbačen je /

Donald Trump blokiran je na društvenim mrežama. Zasad ipak još ne trajno

Image
Izbačen je /

Donald Trump blokiran je na društvenim mrežama. Zasad ipak još ne trajno

Na stranici se može naći tekst od 850 riječi koji veliča njegovo vrijeme na vlasti, naglašavajući ono što je Trump često navodio kao svoja najveća postignuća, uključujući energetiku i graničnu sigurnost, osnaživanje NATO-a i drugih međunarodnih saveza te njegov odgovor na pandemiju koronavirusa. Ne spominju se skandali, korupcijske istrage, dva opoziva ili napadi na demokratske institucije koji su obilježili njegov mandat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato kad je web stranica postala aktivna. Trump je zadržao značajan utjecaj u Republikanskoj stranci unatoč tome što je izgubio na izborima 2020. godine te je natuknuo moguću predsjedničku kandidaturu 2024. godine.

U intervjuu za Fox News ranije ovaj mjesec, Jason Miller, glasnogovornik Trumpove kampanje 2020. godine, rekao je da će Trump pokrenuti vlastitu društvenu mrežu unutar dva do tri mjeseca. Trump je suspendiran s Twittera, Facebooka i drugih društvenih medija nakon napada na Kapitol 6. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo