strava u susjedstvu / Nasmrt pretukao staricu, pa izbo i zapalio dvojicu prijatelja: Razlog svega - ponestalo im droge!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Stravičan zločin potresao je BiH - u dvije odvojene kuće pronađena su tri trupla, no ispalo je da su zločini povezani

28.9.2018.
12:48
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Stravičan zločin dogodio se u susjednoj BiH u gradiću Bugojnu, gdje je ovisnost mladića o opojnim sredstvima rezultirala s tri trupla. 

Policiji je prvo ujutro u 8.20 sati prijavljen požar koji je izbio u kući u navedenom gradu u ulici Kovačuša, a na mjestu požara pronađeni su mrtvi Denis Seferović (23) te Muhamed Meškin (24).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva sata nakon toga pronađeno je još jedno truplo - ono 75-godišnje Ankice Krstanović. Nesretna žena je opljačkana i nasmrt pretučena. Na njenoj glavi pronađene su strahovite ozljede, koje su, prema prvim informacijama, i uzrok smrti, a i na ostalim dijelovima tijela primijećeni su krvavi podlijevi.

Dva potpuno odvojena zločina - barem na prvi pogled - no razvoj situacije na kraju je ponudio drukčiji epilog. Naime, inspektori su istragom utvrdili kako su tragični slučajevi povezani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon identifikacije dva izgorjela tijela istražitelji su usmjerili pažnju na Narcisa Mekića, koji je bio nerazdvojan prijatelj sa Seferovićem i Meškinom, a živi u susjedstvu ubijene starice.

Osumnjičeni Mekić ubrzo je pronađen i uhićen te je cijeli jučerašnji dan proveo u policijskoj stanici, gdje su ga policajci ispitivali i pokušavali iz njega izvući priznanje pošto im je cijela situacija bila sumnjiva iz razloga što su trojicu mladića vidjeli u blizini kuće spomenute starice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se neslužbeno doznaje, inspektori raspolažu tragovima koji, navodno, ukazuju na to da je požar podmetnut te da iza svega stoji Mekić za kojeg se sumnja da je ubio i staricu i dva svoja prijatelja. 

Prema neslužbenim informacijama Dnevnog Avaza, nakon zabave u Meškinovoj kući, mladići su ostali bez alkohola i droge, i upravo tad je Mekić predložio da opljačkaju staricu Ankicu iz naselja Jaklić III, znajući da je sama i bespomoćna te da ima novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov prijedlog je prihvaćen, mladići su otišli do kuće starice, Mekić ju je ubio, nakon toga su kupili još alkohola i droge i vratili se u njegovu kuću. Tijekom noći između trojice mladića je izbila svađa, pa je Mekić preostalu dvojicu obojicu izbo nožem i potom zapalio. 

"Njen muž Ivica umro je početkom proteklog rata. Kćerke Nela i Goga udane su i žive i rade u Zagrebu. Bila je divna gospođa i susjeda, zaista smo šokirani ovim što se dogodilo. Ne znamo kome je mogla smetati jedna takva osoba", prokomentirao je jedan od susjeda za Dnevni Avaz nakon što je saznao za tragičnu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva trojica mladića bila su pozitivna na narkotike, doznaje Dnevni avaz. Obdukcija tijela žrtava obavit će se danas.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo