Prepirka u komentarima / National Geographic objavio snimku iz Srbije, a reakcije su poražavajuće: 'Budite oprezni ako idete tamo, mogu vas upucati za 10 eura'

Iako na svom Instagramu imaju preko 85 milijuna pratiteljica iz svih krajeva svijeta, neki od njih izrazili su brojne kritike nakon što su vidjeli gdje je snimljen taj prizor

5.2.2018.
19:17
VOYO logo

National Geographic na svom je službenom Instagramu objavio snimku iz jednog srpskog sela pored Sombora koja prikazuje trošnu kuću i njezine stanare za vrijeme mećave.

Iako na svom Instagramu imaju preko 85 milijuna pratiteljica iz svih krajeva svijeta, neki od njih izrazili su brojne kritike nakon što su vidjeli gdje je snimljen taj prizor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogima nije uopće jasno zašto se ovakva snimka našla na stranicama National Geographica, neki su odlučili i upozoriti druge u slučaju da se odluče zaputiti u Srbiju. 

Tako je jedan korisnik napisao da je Srbiju posjetio prošle godine te poručio svima da budu na oprezu jer vas mogu upucati za 10€. Svima preporuča da se drže centra grada te da izbjegavaju noćne klubove i predgrađa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje i kako ovaj video zapravo prikazuje način na koji Srbija tretira izbjeglice te da ih zbrinjava u stara skladišta i tretira kao životinje.

Drugi korisnik osvrnuo i na ono što se događa na Kosovu, gdje Srbi ubijaju djecu, žene i starce, dok treći ismijava ovu destinaciju i sarkastično poručuje drugima da pakiraju kofere i ovdje dođu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, našlo se i korisnika iz Srbije koji su pokušali objasniti kako ovo nije prava slika Srbije, niti da jedan ovakav video može dati sliku o tome kakav je zapravo životu Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo