domišljati zatvorenici / Ne, nije riječ o šali: zatvorenici pobjegli prevarivši stražara maslacem od kikirikija

Image
Foto: Screenshot

Dvanaest zatvorenika pobjeglo je u nedjelju iz zatvora u Alabami prevarivši čuvara tako da su maslacem od kikirikija premazali broj na izlazu iz zatvora, objavila je policija.

2.8.2017.
16:30
Screenshot
VOYO logo

Zatvorenici su uspjeli izaći iz zgrade nakon što su zbunili novog zatvorskog čuvara prekrivši maslacem oznaku na vratima kroz koja se izlazi u dvorište. Nakon toga su iskoristili svoja zatvorska odjela i pokrivače kako bi preskočili žičanu ogradu.

Svu dvanaestoricu policija je naknadno uhvatila. Jedanaest bjegunaca uhvaćeno je 12 sati od bijega, a dvanaesti je bio na slobodi do utorka navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zatvorenici su uspjeli prevariti novog čuvara tako što su premazali broj na vratima za izlaz u dvorište", objašnjava se u izjavi iz šerifova ureda okruga Walker u Alabami.

"Kad su zatvorenici pozvali čuvara da otvori vrata i pusti ih u ćeliju, čuvar je greškom otvorio vrata za izlaz u dvorište", navodi se dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stražar je mislio kako je otvorio vrata ćelije jednog od zatvorenika a kasnije za bjegunce rekao da su "ludi kao lisice", rekao je lokalni šerif James Underwood za Fox News. Još se ne zna koji su maslac od kikirikija zatvorenici koristili, hrskav ili gladak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo