hrabra djevojka / Nestalu studenticu našli u domu otmičara zahvaljujući SMS poruci! Bila je u podrumu, gola, prekrivena ugljenom...

Image
Foto: Shutterstock
Image
Foto: Shutterstock

Nestala je nakon što je upoznala dečka preko interneta

22.12.2021.
12:20
Shutterstock
VOYO logo

Studentica Madelyn Allen (19) iz američke države Utah nestala je prošlog tjedna, a zahvaljujući SMS poruci, pronađena je u domu otmičara Brenta Browna (39).  Muškarac je uhićen i osuđen za oduzimanje slobode i spolno i fizičko zlostavljanje.

Nestanak studentice njena obitelj je prijavila 13. prosinca. Ona je tog dana izašla iz svoje sobe u studentskom kampusu u 9 sati ujutro. Nadzorne kamere su je snimile kako u 9:22 izlazi iz zgrade. Potraga za Allen se završila pet dana kasnije, u subotu navečer, kada su je spasioci pronašli u Brentovoj kući i vratili obitelji, piše NBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Presretni smo što je sad na sigurnom'', poručila je obitelj. 

''Sada je s nama na sigurnom, ali ono što je proživjela je strašno i traumatično. Ne možemo ni razumjeti što je sve prošla. Ona je borac, hrabra je. Zahvalni smo što je opet s nama i pomoći ćemo joj da se oporavi'', dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
priča je dobila sretan kraj /

VIDEO 'Australska Maddie' pronađena u podrumu 'čudaka' 18 dana nakon otmice: Njezinog otmičara je odao jedan detalj...

Studenticu su spasili iz podruma, u kojem su je bila gola i prekrivena ugljenom. Nestala je nakon što je upoznala dečka preko interneta. Istražitelji su otkrili uznemirujuće detalje iz slučaja. Otmičar ju je pokupio onog dana kad je nestala, i odvezao je u grad 140 km udaljen od njenog studentskog kampusa. Roditelji su se zabrinuli kada im je Madelyn poslala SMS poruku 'Volim vas', bez ikakvog drugog konteksta. Nakon što se Madelyn više nije javljala, roditelji su kontaktirali policiju.

Oni su locirali signal mobitela i počeli pretraživati teren. Stigli su do Brentove kuće. Otvorio im je vrata, ali ih nije htio pustiti unutra. Jedan od inspektora je kroz podrumski prozor vidio da se netko miče. Dobili su dozvolu da provale u kuću i u podrumu pronašli djevojku, golu svezanu i potpuno prekrivenu ugljenom. U podrumu su pronašli i set noževa i pušku. Kasnije se saznalo da je Brown oduzeo mobitel djevojci i ugasio ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telefon je cijelo vrijeme bio kod njega, osim kad joj je dopustio da roditeljima pošalje poruku. Kad je na vijestima vidio da je se vodi kao nestalu, bacio je mobitel u smeće.

Djevojka je ispričala svoje mučno svjedočanstvo. Brown ju je nekoliko puta silovao i gušio. Prijetio joj je da će nauditi i njenoj obitelji, ako otiđe ili ikome kaže gdje se nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo