Porod koji će dugo pamtiti / Nestrpljiva beba: rodila ispred rodilišta na -6, liječnici iskakali kroz prozor zbog neispravnih vrata!

Image
Foto: Thinkstock

Popovac iz koje je Milena je udaljen od Niša manje od 10 kilometara, no beba jednostavno nije mogla čekati

21.12.2016.
12:21
Thinkstock
VOYO logo

31-godišnja Milena T. iz Popovca kod Niša u utorak ujutro je rodila zdravu bebu u automobilu ispred rodilišta, na minus 6 Celzijevih stupnjeva, pišu Novosti.rs.

Popovac iz koje je Milena je udaljen od Niša manje od 10 kilometara, no beba jednostavno nije mogla čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su primijetili i pacijenti Ginekološke klinike u Nišu, a nakon njih i liječnici, medicinske sestre i ostalo bolničko osoblje. Oko 7:45 su izletjeli iz svojih ureda i ordinacija, a sestra Milena je uzviknula: "Brzo pripremajte nosila, opremu za porođaj, uzimajte deke, žena se porađa u automobilu".

Svi su potrčali prema glavnim vratima rodilišta, no na baš tom glavnom ulazu, gdje je njihov auto bio parkiran, vrata ne rade već 20-ak dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je osoblje krenulo na alternativni izlaz, iskusna sestra Milena je opet preuzela glavnu riječ: "Nemamo vremena da idemo svi okolo! Otvarajte prozor... idemo kroz prozor".

Bolničari su potom doslovno izletjeli kroz prozor kako bi ponudili prvu pomoć, odnijeli deke jer su bebu iznosili na mraz i hladnoću. Potom su bebu i majku prebacili kroz službeni ulaz, a kasnije su iz bolnice priopćili kako su oboje u odličnom zdravstvenom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor GAK u Nišu, dr. Bojan Lukić, kazao je za "Novosti" da je u tijeku postupak zamjene vrata, ali da je procedura spora i duga. Javni natječaj je raspisan početkom ove godine, ali vrata još nisu zamijenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo