u londonu / Nigerijski senator i njegova supruga planirali izvaditi organe 15-godišnjem dječaku, privedeni su

Image
Foto: Shutterstock

Dijete su odveli na sigurno i osigurat će mu podršku. Monstruozni dvojac optužili za zavjeru organiziranja putovanja i brutalnog čina

25.6.2022.
9:52
Shutterstock
VOYO logo

Nigerijski senator i njegova supruga od četvrtka su u pritvoru u Londonu. Naime, optuženi su za planiranje dovođenja 15-godišnjeg dječaka u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi mu izvadili organe, priopćila je policija, a prenosi CNN.

Ike Ekweremadu i Beatrice Nwanneka Ekweremadu optuženi su za zavjeru organiziranja putovanja druge osobe u cilju eksploatacije, odnosno vađenja organa”, priopćila je policija. Ekweremadu je oporbeni senator u južnoj državi Enugu, a također i bivši zamjenik predsjednika Senata. Iz policije su poručili da su bili upozoreni na navodni plan nakon izvješća o kršenju zakona o modernom ropstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijete je odvedeno na sigurno i organizirat će mu se davanje podrške. Par se pojavio na prekršajnom sudu u Uxbridgeu u Londonu gdje su na sudu rekli da se radi o 15-godišnjem dječaku. Tužiteljstvo je sudu reklo da je potrebna suglasnost glavnog državnog odvjetnika da se slučaj nastavi zbog pitanja nadležnosti, a par je zadržan u pritvoru do sljedećeg pojavljivanja na sudu 7. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo