PRIJETI IM DOŽIVOTNI ZATVOR / Nisu tražili pomoć iz vjerskih razloga: Monstrumi 10-mjesečnu kćer izgladnjeli na smrt

Image
Foto: Michigan police

Djevojčica je preminula prošlog tjedna, a otac Seth Welch pozvao je policiju nakon što ju je našao u kolijevci

9.8.2018.
8:15
Michigan police
VOYO logo

Seth Welch i Tatiana Fusari, 27-godišnji supružnici iz zapadnog Michigana osuđeni su za ubojstvo i teško zlostavljanje djeteta nakon smrti njihove 10-mjesečne djevojčice. 

Kako je obdukcija pokazala, djevojčica je preminula zbog pothranjenosti i dehridacije, a kojima su je iz vjerskih uvjerenja izložili upravo osuđeni roditelji, tvrdokorni kršćani, koji bi ostatak života mogli provesti iza rešetaka, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je preminula prošlog tjedna, a otac Seth Welch pozvao je policiju nakon što ju je našao u kolijevci. Nakon tragedije roditelji su privedeni u policijsku postaju na ispitivanje na kojem su priznali kako su mjesec dana prije njezine smrti primjetili da im je kći neuobičajeno mršava.

Kako kažu, nisu zatražili medicinsku pomoć za djevojčicu zbog straha od reakcije socijalnih službi za zaštitu djece, manjka povjerenja u liječnike i zbog - 'religioznih razloga'. Welch je više puta putem društvenih mreža izražavao svoje religiozne stavove, istaknuvši jednom prilikom kako odbija podvrgnuti djecu cjepivu jer je Bog 'gospodar svih bolesti'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, na drveća i ogradu pored svoje kuće čavlima je pribijao drvene znakove sa svojim uvjerenjima. Na jednome je tako pisalo 'Pokaji se, vjeruj, budi poslušan!'

Par ima još dvoje starije djece, starosti od dvije i četiri godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo