Oštro protivljenje imigraciji / Nizozemska među tisućama migranata našla 10 Sirijaca osumnjičenih za ratne zločine!

Image
Foto: AP

Deset osumnjičenih je iz Sirije, a ostali iz Eritreje, Sudana, Nigerije, i drugih zemalja

29.2.2016.
11:50
AP
VOYO logo

Nizozemske su vlasti među 59.000 ljudi koji su zatražili azil prošle godine identificirale tridesetak osoba osumnjičenih za ratne zločine, a trećina od njih su Sirijci, rekao je ministar za imigraciju u ponedjeljak.

KlaasDijkhoff objavio je te podatke u pismu članovima parlamenta, dok u zemlji traje pojačana rasprava o imigraciji, potaknuta povećanim priljevom izbjeglica iz ratnih zona na Bliskom istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više članova parlamenta pozvalo je vladu da počne vraćati migrante za koje se sumnja  da su počinili zlodjela ili da su prekršili nizozemske zakone.

Deset osumnjičenih je iz Sirije, a ostali iz Eritreje, Sudana, Nigerije, i drugih zemalja, dodao je ne ulazeći u detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijkhoff  je rekao kako je moguće da Sirijci ne budu poslani kući zbog međunarodnih zakona kojima se zabranjuje repatrijacija u zemlju u kojoj sukob još traje.

Oštro protivljenje imigraciji u Nizozemskoj  je pojačala desničarska antimuslimanska Stranka slobode čiji se čelnik Geert Wilders redovno navodi kao najpopularniji političar u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo