Novi problemi / Nova sačekuša za Vučića! Na intervju ušao kroz sporedni ulaz: 'Ne mogu mi ništa, mogu me samo ubiti'

Vučić je rekao da je došao na intervju iako mu je bilo predlagano da ne dođe

6.11.2019.
18:44
VOYO logo

Muke za srbijanskoga predsjednika - sinoć je Aleksandar Vučić na dogovoreni intervju na Televiziju Srbije ušao kroz sporedni ulaz. Razlog je dvjestotinjak prosvjednika koji su pokrenuli akciju "Pitajte Vučića ono što RTS neće"

Prosvjednici nakon sukoba s Vučićevim pristašama nisu dobili tražene odgovore, a srbijanski predsjednik skup nezadovoljnika nazvao je "nadolazećim fašizmom i najavom njegova atentata". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenti iz inicijative 1 od 5 milijuna čekali su Vučića s pitanjima koja mu zbog Vladine kontrole medija nikad nisu postavljena.  

"Najveća kukavica u povijesti srpske politike je Aleksandar Vučić koji se ne može, ne smije suočiti s tri studentice koje ga čekaju na tri ulaza RTS s pitanjima koja RTS ne smije postaviti u posljednjih osam godina", rekao je Boško Obradović, predsjednik Srpskog pokreta Dveri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosvjednici su bez uspjeha išli od jednog do drugog ulaza u RTS, Vučića nisu dočekali, no stiglo je 30-ak njegovih pristaša pa je počelo nabacivanje, naguravanje, što je dovelo i do tučnjave. 

Unatoč tome Vučić se ipak pojavio na intervjuu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vučić je doveo osiguranje, zablokirao sve prilaze zgradi, da bi se nekako ušuljao jer se radi o najvećoj kukavici u povijesti srpske politike", kazao je Obradović.

Vučić je rekao da je došao na intervju iako mu je bilo predlagano da ne dođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve najbolje vam želim"

Studentsku akciju je nazvao pozivom na linč predsjednika, a skup protuzakonitim.

"Kad netko ima hrabrosti, a njima je teško boriti se protiv mene zato što mi je savjest čista, oni meni ne mogu ništa, mogu me samo ubiti", rekao je Vučić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosvjednici su Vučića već i prije čekali, a pred Predsjedništvom im se u ožujku i kratko obratio: "Sve najbolje vam želim. Živjela Srbija, ali ne lopovska".

Zbog neslobode medija prosvjednici su redovito dolazili i pred Radioteleviziju Srbije. Prije osam mjeseci ušli su i u samu zgradu s ciljem uključivanja u program. Završilo je dolaskom specijalaca koji su prosvjednike izvukli iz zgrade. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo