Potraga za djevojčicom i dalje traje / Nova zanimljiva teorija o nestanku malene Maddie: Njena majka bila je špijunka!?

Image
Foto: RTL Arhiva

Madeleine McCann nestala je 2007. godine u Portugalu, a prema teoriji portugalskog novinara Antonia Saraive, razlog se nalazi u prošlosti njene majke Kate McCann, koja je bila špijunka za MI6.

29.4.2019.
13:11
RTL Arhiva
VOYO logo

Iako je cijeli slučaj otpočetka misterij, potraga za djevojčicom Maddie i dalje traje, a nisu prestale ni razne teorije o njezinom nestanku.

Autor posljednje takve teorije portugalski je novinar Jose Antonio Saraiva (71). Osnivač dnevnih novina Sol smatra kako je nestanak djevojčice povezan s njezinom majkom. Naime, tvrdnju da je Kate McCann špijunka novinar brani informacijom da je tadašnji britanski premijer Gordon Brown poslao službenog predstavnika u Portugal kako bi se informirao o slučaju, što nije bilo uobičajeno, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madeleine McCann rođena je 12. svibnja 2003. u Leicesteru u Engleskoj, a zadnji put je viđena s roditeljima Gerryjem i Kate McCann na odmoru u portugalskoj regiji Algarve. S njima su bili i njihovi blizanci te obiteljski prijatelji s djecom. Roditelji su otišli na večeru u restoran koji je bio udaljen 55 metara od apartmana. Nekoliko su puta tokom večeri otišli provjeriti kako su djeca, a majka je oko 22 sata primijetila da Madeleine nema. Portugalska policija prvo je krenula od pretpostavke da je dijete oteto iz apartmana.

No kasnije su zaključili da je Madeleine umrla u apartmanu. Portugalska policija je 2007. osumnjičila roditelje McCann. Sumnja je odbačena naredne godine kada je slučaj arhiviran od strane portugalske policije. Istragu je otvorio Scotland Yard, a roditelji su unajmili i privatne istražitelje. Nažalost, djevojčica još uvijek nije pronađena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Arhiva
Image
Foto: RTL Arhiva

Maddie McCann maddie

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo