UZNEMIRUJUĆI VIDEO / Nova žrtva rata crnogorskih mafijaških klanova: snimljeno brutalno ubojstvo vlasnika poznate diskoteke

Image
Foto: Thinkstock/Vijesti.hr

O odlučnosti ubojice najbolje govori podatak i da je Kruščić, ranjen, pokušao pobjeći ali je nakon dva-tri metra pao na travu

30.5.2018.
13:12
Thinkstock/Vijesti.hr
VOYO logo

Prije desetak dana nepoznata osoba je u podgoričkom naselju Stari aerodrom pucala na vlasnika poznate diskoteke "Beagle" Miodraga Kruščića, javlja Kurir.

I dok policijska istraga još traje, pretpostavlja se kako je Kruščić nova žrtva rata crnogorskih mafijaških klanova, a iz policije je potvrđeno da je Kruščić bio u poslovnim odnosima sa ljudima za koje se sumnja da imaju veze sa pripadnicima "škaljarskog" klana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir je objavio snimku brutalne likvidacije, a na snimci se može vidjeti krupan, visoki muškarac, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu kako prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić sjedi sa novinarkom podgoričkih Vijesti i puca u njega.

O odlučnosti ubojice najbolje govori podatak i da je Kruščić, ranjen, pokušao pobjeći ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubojica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca a potom odlazi istim putem odakle je došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku brutalnog ubojstva pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo