sve više istupa / Nove optužbe protiv Trumpa: 'Komentirao me poput objekta, zatim me primio za grudi, bila sam posramljena'

Uz Virginiu na presici se pojavila i poznata američka odvjetnica Gloria Allred, koja je zahvaljujući brojnim slučajevima u kojima je branila ženska prava u SAD-u stekla visoku reputaciju

21.10.2016.
8:25
VOYO logo

Republikanski kandidat za predsjednika Donald Trump u posljednjih se nekoliko tjedana nalazi na unakrsnoj paljbi. 

Image
vatreno u nevadi /

Konačni obračun Trumpa i Clinton prošao bez rukovanja: republikanac možda neće priznati rezultate

Image
vatreno u nevadi /

Konačni obračun Trumpa i Clinton prošao bez rukovanja: republikanac možda neće priznati rezultate

U tri predizborne debate prema većini anketa i medijskih analiza izgubio je od protukandidatkinje Hillary Clinton, a optužbe na račun njegovih seksističkih komentara kao i fizičkog uznemiravanja žena u seksualnom smislu ne jenjavaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je u SAD-u istupila Karena Virginia, koja je održala novinsku konferenciju na kojoj je opisala situaciju iz 1998. godine, gdje ju je Donald Trump navodno seksualno uznemiravao.

Uz Virginiu na presici se pojavila i poznata američka odvjetnica Gloria Allred, koja je zahvaljujući brojnim slučajevima u kojima je branila ženska prava u SAD-u stekla visoku reputaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam na meču US Opena 1998. godine. Prvo sam čula nekoliko muškaraca kako glasno razgovaraju iza mene, da bih uskoro razabrala riječi. Rekao je 'pogledajte te noge. Ovu još nismo vidjeli, nova je'. Pričao je o meni kao da sam objekt, a ne osoba. Zatim je došao do mene i primio me za grudi. Bila sam šokirana i ustuknula sam. Pitao me 'Zar ti ne znaš tko sam ja?' Počela sam osjećati sram jer sam nosila kratku haljinu i visoke pete, i taj sram me pratio neko vrijeme. Prije pet godina ponovno sam vidjela gospodina Trumpa, no ovaj put nisam osjećala sram, već samo gađenje. Shvatila sam da sam žrtva i da me prije nekoliko godina napastvovao", ispričala je Virginia na presici. 

Inače, Karena Virginia trenutno je instruktorica joge i majka dvoje djece. Kaže da trenutno nema u planu tužiti Trumpa, ali da želi potvrditi strašne priče koje su se u posljednjih mjeseci pojavljivale u vezi predsjedničkog kandidata.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo