potencijalno seksualno napastovanje / Nove optužbe protiv Trumpa: 'Uhvatio me za grudi i pokušao zavući ruku pod suknju'

Image
Foto: AP

Dvije žene optužile su Donalda Trumpa za neprimjereno diranje, prenosi The New York Times. Iz njegovog stožera poručuju kako je taj cijeli članak fikcija

13.10.2016.
7:28
AP
VOYO logo

Nakon što su se prošloga tjedna u javnosti pojavile snimke u kojemu je na vulgaran način govorio o ženama, republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump suočava se s novih optužbama, ovoga puta o nedoličnom ponašanju prama ženama, o čemu su za The New York Times u srijedu svjedočile dvije žene.

Navode dviju žena, koje su Trumpa optužile za neprimjereno diranje, njegov je glasnogovornik nazvao izmišljotinom, no to bi moglo dodatno naštetiti Trampovoj kampanji nekoliko tjedana uoči predsjedničkih izbora, koji će se održati 8. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od žena, Jessica Leeds, ispričala je kako ju je Trump uhvatio za grudi i pokušao staviti ruku pod suknju prilikom leta u zrakoplovu za New York 1980. godine, dok je druga žena, Rachel Crooks, opisala kako ju je Trump 2005. poljubio u usta kod dizala u Trump Toweru na Manhattanu, gdje je radila kao recepcionarka u tvrtki za nekretnine.

Iz Trumpovog stožera zanijekali su te tvrdnje rekavši kako je cijeli članak fikcija, te da je The New York Times objavio klevete koje poprimaju osobine koordiniranog atentata na Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo