DOSLOVNO POSTAO DIO PRIČE / Novinar pomaknuo granice: reporter zadivio cijeli svijet izvještajem o poplavama

Image
Foto: YouTube

Dok je reporter izvještavao o katastrofi koja je pogodila zemlju, iza njegovih leđa prolazili su čamci kojima su obitelji tražile spas od nabujale vode

3.8.2015.
10:25
YouTube
VOYO logo

KALAY - Najmanje je 46 ljudi izgubilo život u poplavama koje su prije par dana zahvatile Mianmar i pogodile više od 200.000 ljudi, najviše u središtu i na zapadu zemlje, gdje su neki dijelovi odsječeni od svijeta.

Zbog obilnih monsunskih kiša naglo je porastao vodostaj rijeka, a u odronima su uništene tisuće kuća, obradivih površina, mostova i cesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"46 osoba je izgubilo život, a više od 200.000 je ugroženo poplavama diljem zemlje", rekao je za AFP čelnik agencije za pomoć pri ministarstvu socijalne skrbi.

"Ubrzat ćemo našu pomoć i spasilačke napore", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedinjeni narodi su upozorili u nedjelju da razmjeri katastrofe u velikoj i siromašnoj zemlji kakva je Mianmar, gdje je infrastruktura u vrlo lošem stanju, neće biti poznati još nekoliko dana.

Najteže su stradala područja u središtu i na zapadu zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poplava u Mianmaru proslavila je i jednog tamošnjeg televizijskog reportera. Hrabri novinar odlučio je doslovno postati dio priče te se u program uključio gotovo do vrata potopljen u vodi. Na taj je način najbolje pokazao razmjere štete koju je poplava uzrokovala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je reporter izvještavao o katastrofi koja je pogodila zemlju, iza njegovih leđa prolazili su čamci kojima su obitelji tražile spas od nabujale vode.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo