globalna sigurnost / O obrambenoj suradnji: Ministar obrane u službenom posjetu Izraelu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U sklopu službenog posjeta, Krstičević će kao najviši gost i jedini predstavnik iz Europe u Tel Avivu sudjelovati na konferenciji izraelske obrambene industrije

30.6.2018.
12:14
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik vlade i ministar obrane Damir Krstičević boravit će od 1. do 3. srpnja u službenom posjetu Izraelu, priopćeno je u subotu iz ministarstva obrane (MORH).

Krstičević će se u Izraelu sastati s predsjednikom države Reuvenom Rivlinom i s ministrom obrane Avigdorom Liebermanom, s kojima će razgovarati o strateškoj suradnji Hrvatske i Izraela, priopćio je MORH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu službenog posjeta, Krstičević će kao najviši gost i jedini predstavnik iz Europe u Tel Avivu sudjelovati na konferenciji izraelske obrambene industrije u organizaciji SIBAT-a, međunarodne uprave ministarstva obrane Izraela za obrambenu suradnju. Ovogodišnja SIBAT konferencija posvećena je tematici globalne sigurnosti i obrambene suradnje na kojoj će se okupiti oko 700 sudionika s područja izraelske obrambene industrije te predstavnika izraelskog ministarstva obrane, priopćeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo