Takvo što... / Obalna straža uhvatila hrvatsku ribaricu u krivolovu u vodama Italije

Image
Foto: Corpo delle Capitanerie di Porto - Guardia Costiera/FB/screenshot
8.6.2021.
17:20
Corpo delle Capitanerie di Porto - Guardia Costiera/FB/screenshot
VOYO logo

Obalna straža iz gradića Caorla objavila je na svojim stranicama na društvenim mrežama da je u krivolovu uhvatila ribaricu kojoj je matična luka u Umagu.

Pod egidom "da ne povjeruješ", Morski.hr prenosi objavu Corpo delle Capitanerie di Porto - Guardia Costiera da su "patrolni čamac CP 601 Obalne straže Jesolo i patrolni brod CP 732 iz Lignana, pod koordinacijom Veneto pomorske uprave, intervenirali nakon izvještaja o prisutnosti ribarskog plovila pod stranom zastavom s namjerom obavljanja ribolovnih aktivnosti u talijanskim teritorijalnim vodama u blizini obale Bibione".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obalna straža je ribaricu, nakon legitimiranja posade, prepratila do luke u Caorli, stoji u priopćenju, vlasniku broda je napisala prijavu, oduzela mrežu i 520 kilograma ulovljene ribe.

Riba koja je još bila živa, završila je nazad u moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morski.hr doznaje mimo priopćenja i to da je ribaru iz Savudrije, kojega su zatekli u ilegalnom ribolovu 1,2 milja unutar talijanskih teritorijalnih voda, naplaćena kazna od 4000 eura, da se zaplijenjeni ulov od 520 kilograma odnosi na morskog psa mekuša, a da su zaplijenjene mreže dužine oko jednog kilometra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo