popularnost joj ne pada, ali... / Obama po tko zna koji put odbacio glasine: 'Michelle nikada neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću'

Image
Foto: AP

Nakon iznenađujuće pobjede Donalda Trumpa nad Hillary Clinton, društvene mreže pune su poziva na kandidaturu sadašnje prve dame

30.11.2016.
10:24
AP
VOYO logo

Američki predsjednik Barack Obama već je to rekao u više navrata, ali s obzirom na uporne glasine, ističe da njegova supruga Michelle nikada neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću.

Nakon iznenađujuće pobjede Donalda Trumpa 8. studenoga nad Hillary Clinton, društvene mreže pune su poziva na kandidaturu sadašnje prve dame koja bi branila demokratske boje 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michelle nikada neće biti kandidatkinja", tvrdi Obama u razgovoru za časopis Rolling Stone objavljen u utorak, ali vođen 9. studenoga.

"Ona je najdarovitija osoba koju poznajem. Nevjerojatno se razumije s Amerikancima. Ali, kao što rekoh, previše je osjetljiva da bi se bavila politikom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očaravaju njezina sigurnost i stil, njezini istupi, posebice osuda mačizma Donalda Trumpa, dojmili su se Amerikance i šire. No, Michelle Obama, čija popularnost ne pada, nikada nije skrivala averziju spram političkih igara.

Upitana u nebrojenim prilikama zadnjih godina o svojim ambicijama, neumorno je ponavljala da neće ići putem Hillary Clinton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michelle će imati 53 godine kad napusti Bijelu kuću, 20. siječnja 2017. Barack Obama ima 55 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo