američki predsjednik bijesan / Obama poručio Trumpu da prestane cviliti: 'Njegovo laskanje Putinu i tvrdnje o krađi izbora su neviđeni'

Image
Foto: AP Images

Obama je rekao da nikada do sada nije vidio da jedan kandidat za predsjednika pokušava diskreditirati izbore koji još nisu ni održani

18.10.2016.
19:12
AP Images
VOYO logo

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je u utorak da su stalno laskanje Donalda Trumpa ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i tvrdnje o krađi izbora dosad neviđeni.

Obama je na konferenciji za novinare rekao da nikada do sada nije vidio da jedan kandidat za predsjednika pokušava diskreditirati izbore koji još nisu ni održani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savjetujem gospodinu Trumpu da prestane cviliti", rekao je Obama na zajedničkoj konferenciji za novinare s talijanskim premijerom Matteom Renzijem.

Trump je više puta rekao da će izbori 8. studenog biti namješteni u korist demokratske suparnice Hillary Clinton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno laskanje gospodina Trumpa gospodinu Putinu, i to u kojoj mjeri svoje politike oblikuje prema politikama gospodina Putina, su dosad neviđeni", istaknuo je Obama.

Trump, koji je nekoliko puta rekao da se divi Putinu, rekao je u ponedjeljak da će, ako bude izabran, razmisliti o posjetu Moskvi prije nego što stupi na dužnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pobjedim 8. studenoga, mogu zamisliti da se sastanem s Putinom prije početka rada moje administracije" izjavio je Trump.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo