Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NASTALA VELIKA ŠTETA

Obilna kiša poplavila i blokirala Novi Sad, građani cijelu noć ispumpavali vodu

Na području Novoga Sada palo je više od 20 litara kiša po četvornom metru u roku od oko 20 minuta, što je u večernjim satima izazvalo prometni kolaps u gotovo cijelom grada i veliku štetu na privatnoj i javnoj imovini

Image
Foto: N. Mihajlović/Blic.rs
RTL/Hina/ 25.5.2015. u 11:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Veliki broj građana Novoga Sada cijelu je noć između nedjelje i ponedjeljka moralo ispumpavati vodu iz svojih poplavljenih kuća, stanova, zgrada i dvorišta uslijed obilne kiše koja je pala u nedjelju navečer.

Na području Novoga Sada palo je više od 20 litara kiša po četvornom metru u roku od oko 20 minuta, što je u večernjim satima izazvalo prometni kolaps u gotovo cijelom grada i veliku štetu na privatnoj i javnoj imovini.

"Cijela kanalizacijska voda je vraćena u naše dvorište, ušla je u stanove, morali smo struju isključiti. Ima metar vode unutra", rekao je za Radio televiziju Vojvodine (RTV) Novosađanin Jovan Vasić.

Predstavnici gradskog komunalnog poduzeća izjavili su kako je njihova cjelokupna mehanizacija u pogonu na prometnicama i drugim javnim mjestima, ali da u privatne posjede ne mogu ulaziti kako bi ispupavali vodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Glavni razlog zbog kojeg je došlo do zadržavanja vode na gradskim ulicama je izuzetno velika količina padalina koja je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju donijela ogromnu količinu vode koju kanalizacijska mreža ne može odjednom primiti", rekao je predstavnik novosadskog komunalnog poduzeća Aleksandar Vukovac.

RTL/Hina/ 25.5.2015. u 11:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
rekonstrukcija krvavog pokolja

Dok je sijao smrt po Cetinju, obavio je čak tri telefonska poziva. Koga je sve zvao masovni ubojica?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba