Trump opet vrijeđa novinare / 'Odbijam nazvati Megyn Kelly 'fificom' jer to ne bi bilo politički korektno, ali ću je nazvati beznačajnom novinarkom'

Image
Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

Trump se u utorak povukao iz televizijskog sučeljavanja predviđenog za četvrtak navečer u Des Moinesu u Iowi, nervozan zbog toga što je Fox dopustio Kelly da moderira nakon što su ga naljutila njezina pitanja u debati prošle godine

27.1.2016.
22:01
Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Američki predsjednički kandidat DonaldTrump pojačao je u srijedu sukob s Fox Newsom, upotrijebivši uvredljivu riječ koja ukazuje na ženu lakog morala u tvitu o voditeljici MegynKelly nakon što se dramatično povukao iz debate samo nekoliko dana prije prvog glasovanja u Iowi.

Trump se u utorak povukao iz televizijskog sučeljavanja predviđenog za četvrtak navečer u Des Moinesu u Iowi, nervozan zbog toga što je Fox dopustio Kelly da moderira nakon što su ga naljutila njezina pitanja u debati prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj američki milijarder, u utrci na republikanskim predizborima, i novinarka koja je bila moderatorica u prvoj republikanskoj debati u kolovozu, zakačili su se tom prilikom, a Trump je Kelly predbacio da postavlja agresivna pitanja. Njegove seksističke izjave koje je tada izrekao šokirale su i njegove simpatizere.
Sada je nastavio s uvredama.

"Odbijam nazvati Megyn Kelly 'fificom' jer to ne bi bilo politički korektno", napisao je Trump na Twitteru. "Umjesto toga samo ću je nazvati beznačajnom novinarkom!"
Trumpovo povlačenje znači da u posljednoj televizijskoj debati prije glasovanja u Iowi u ponedjeljak neće biti čovjek koji mjesecima dominira republikanskom utrkom i vodi u mnogim ispitivanjima javnog mišljenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo