raspisana tjeralica / Oglasio se brat ubijenog policajca: 'Od momenta kada ste ispucali rafal, usmrtili ste moju dušu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

U kasnijim objavama napisao je da on nije čovjek koji se sveti, povrijeđen je i uništen te da je Alah jedini koji daje i oduzima život

28.10.2018.
11:08
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Sarajevski istražitelji identificirali su glavnog osumnjičenika za ubojstvo dvojice njihovih kolega počinjeno u petak, a riječ je Njegoslavu Milinkoviću iz Istočnog Sarajeva koji je ranije privođen zbog sudjelovanja u krađama automobila, prenijeli su u subotu navečer lokalni mediji pozivajući se na neimenovane policijske izvore. Za Milinkovićem (32) koji je u bijegu je raspisana policijska tjeralica.

Ubojicama se preko Facebooka obratio i Alen Šehović, brat ubijenog policajca, koji je poručio da ga se čuvaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za automafiju: Ja sam brat svirepo ubijenog policajca, od momenta kada ste ispucali rafal i nažalost usmrtili moju dušu, morat ćete u budućnosti, pored organa reda, da se čuvate i ovog momka sa slike. Ja nemam nikakvih obilježja i nisam lako primijetan", napisao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim dragog Boga da se počinioci privedu licu pravde i da vidim njihova lica, a ostalo je moja briga u budućnosti. Ova objava ide javno jer među mojim prijateljima nema takvih. Kukavice doviđenja, nadam se…", poručio je u postu koji više nije javno vidljiv. 

U kasnijim objavama napisao je da on nije čovjek koji se sveti, povrijeđen je i uništen te da je Alah jedini koji daje i oduzima život pa Njemu prepušta pravdu za počinioce ova dva ubojstva. "Mog brata nažalost nema, sve i da vam sudim ne želim, sada hladne glave ne zelim da budem kao vi. A onaj gore je najbolji sudija i samo se u Njega uzdam za sve", napisao je Šehović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, policajci Adis Šehović (43) i Davor Vujinović (46) ubijeni su u petak ujutro u naselju Alipašino polje kada su tijekom redovite ophodnje naišli na ljude koji su pokušavali ukrasti VW Golf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo