prebačen avionom / Osumnjičeni za ubojstvo bugarske novinarke izručen iz Njemačke u Bugarsku

Image
Foto: Screenshot You Tube

Zrakoplov u kojem se nalazio osumnjičeni Severin Krasimirov je sletio u zračnu luku Sofije oko 17 sati po srednjoeuropskom vremenu

17.10.2018.
22:58
Screenshot You Tube
VOYO logo

Muškarac osumnjičen za silovanje i ubojstvo bugarske novinarke Viktorije Marinove izručen je u srijedu iz Njemačke u Bugarsku, rekla je glasnogovornica bugarskog ministarstva pravosuđa. "Prebačen je na bugarski teritorij", rekla je glasnogovornica, prenosi AFP.

Zrakoplov u kojem se nalazio osumnjičeni Severin Krasimirov je sletio u zračnu luku Sofije oko 17 sati po srednjoeuropskom vremenu. Tijelo 30-ogodišnje novinarke pronađeno je nedaleko od rijeke u gradskom parku njezina rodnog podunavskog grada Rusea na sjeveru Bugarske. Tužitelji su izjavili da je bila silovana, pretučena i zadavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinova je radila za tv postaju TVN iz Rusea koja je emitirala njezinu emisiju "Detektor". U svojoj posljednjoj emisiji 30. rujna predstavila je dva novinara koji su istraživali navodni slučaj korupcije vezano uz fondove EU-a. Rekla je da će njezina nedavno pokrenuta emisija provoditi slične istrage.   

Marinova, koja ima sedmogodišnju kćer, bila je uključena u istragu skupine bugarskih novinara o infrastrukturnim projektima koje financira EU, a kojima su upravljale lokalne vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo