TUŽITELJSTVO SE POKRENULO / Otac Davida Dragičevića prekida štrajk pred tužiteljstvom. Slučaj njegova sina i Dženana Memića se istražuje

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Memić je umro 2016. godine, a Dragičević dvije godine kasnije. Obojica u nerazriješenim okolnostima

26.5.2022.
15:57
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Kako javlja Klix.ba, bosanskohercegovačko tužiteljstvo pokreće istragu o ubojstvima Dženana Memića i Davida Dragičevića, dvojice ubijenih mladića čiji slučajevi nikada nisu razjašnjeni, a zbog kojih su građani u nekoliko navrata i prosvjedovali.

Ifet Feraget, odvjetnik očeva stradalih mladića potvrdio je kako su Muriz Memić i Davor Dragičević od tužiteljstva dobili potvrdu da su slučajevi njihovih sinova prioritetni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sastanku su također prezentirani koraci i aktivnosti koje će biti poduzete u navedenim predmetima, kao i u kojem segmentu će fokus rada biti usmjeren u narednom periodu", rekao je Feraget pa dodao kako će se istovremeno voditi i istrage o navedenim predmetima.

Shodno posljednjim pomacima, Dragičević je odlučio da će spakirati šator u kojem je pred zgradom tužiteljstva boravio posljednja dva mjeseca kako bi ih "natjerao" da se slučajevi pomaknu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
prosvjed u sarajevu /

Roditelji traže istinu o smrti Davida Dragičevića i Dženana Memića: 'Nećemo stati!'

Image
prosvjed u sarajevu /

Roditelji traže istinu o smrti Davida Dragičevića i Dženana Memića: 'Nećemo stati!'

Podsjetimo, Dženan Memić umro je u bolnici u Sarajevu u veljači 2016. godine, nekoliko dana nakon što je zadobio teške tjelesne ozljede koje je tužiteljstvo Sarajevske županije okvalificiralo kao posljedicu prometne nesreće. Članovi njegove obitelji tvrdili su da je pretučen i da je na djelu urota kako bi se zaštitili počinitelji tog zločina.

S druge strane, David Dragičević pronađen je u ožujku 2018. godine u Banjoj Luci u koritu rječice Crkvena na ušću u Vrbas.Lokalna policija njegovu smrt okvalificirala je kao nesreću odnosno samoutapljanje no i u obitelji tog mladića od početka su bili uvjereni da je i on ubijen na čemu inzistiraju i danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo