NEKI SU MU I ZAPLJESKALI / Otac učenice izgubio razum na roditeljskom: izvadio nož iz džepa i počeo galamiti na nedužnu djevojčicu

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Ostali roditelji ostali su zaprepašteni te su ubrzo verbalno upozorili gospodina da spusti nož, nakon čega su pristojno udaljili iz prostorije

22.3.2018.
11:33
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Zbog sve češćih i prilično stravičnih napada u američkim obrazovnim institucijama, čelni ljudi srednje škole Rocky Point u New Yorku organizirali su tribinu za roditelje i učenike kako bi razmijenili iskustva, mišljenje te mjere opreza zbog ovog fenomena.

Međutim, otac djevojčica koje pohađaju spomenutu školu zasjenio je cijelu raspravu zbog dosta nekontroliranog ispada na kolegicu njegovih kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, učenica Jade Pinkenburg usprotivila se ideji da školu čuvaju naoružani zaštitari, na što se spomenuti muškarac ustao i krenuo s paljbom.

“Puno sam veći od tebe. Da se nešto dogodi, da te odlučim napasti, policiji bi trebalo tri do pet minuta da dođu do škole, a možda i deset ako je gužva u prometu”, galamio je, a zatim iz džepa izvadio nož te ga podigao visoko u zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što ćeš učiniti sada, što ćeš učiniti sada?”, ispitivao je otac djevojku.

Ostali roditelji ostali su zaprepašteni te su ubrzo verbalno upozorili gospodina da spusti nož, nakon čega su pristojno udaljili iz prostorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On im je prilikom izlaska govorio kako je samo želio dokazati da je lako unijeti oružje u školu.

“Upravo sam ušao s ovim u školu. Nije pištolj, ali mogu napraviti puno štete s njime. Što ćete učiniti? Imam dvije djevojčice u ovoj školi, što ćete učiniti?”, ponavljao je izbezumljeno otac djevojčica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, napomenimo i to da mu je dio dvorane čak i zapljeskao, ali bilo je puno više onih koji su negodovali odgovarajući mu da se nasilje ne rješava afirmiranjem dodatnog nasilja.

No, s obzirom da većina Amerikanaca ne želi da se zabrani nošenje i slobodna prodaja oružja, rješenje za ovaj problem očito nije ni na vidiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte prilogu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo