Spol i ime nepoznati / Otkriće južnokorejske obavještajne službe: Kim Jong-un dobio treće dijete

Image
Foto: AP Images

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un u veljači ove godine postao je otac po treći put, otkrila je obavještajna služba Južne Koreje

29.8.2017.
17:07
AP Images
VOYO logo

Seulska obavještajna služba je informaciju o rođenje trećeg Kimovog djeteta proslijedila nadležnom odboru južnokorejskog parlamenta, nakon čega je ista dospjela u javnost putem novinske agencije te zemlje.

Kim Jong-un i njegova supruga Ri Sol-ju u braku su od 2009. godine, kada su i dobili prvo dijete, kći Ju-ae, što je razotkrio poznati bivši košarkaš Dennis Rodman koji je u bliskim odnosima s diktatorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo dijete Kim Jong-una rodilo se 2013. godine, ali spol i ime djeteta nisu poznati izvan Sjeverne Koreje. O trećem djetetu, rođenom u veljači ove godine, također nije ništa poznato. 

Da će diktator dobiti treće dijete spekuliralo se nakon što se njegova supruga Ri Sol-ju mjesecima nije pojavljivala u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sjevernoj Koreji na vlasti je treći naraštaj obitelji Kim, informacije o kojoj vrlo rijetko izlaze u javnost, osim kada je to potrebno u političke svrhe.

Ovaj put sjevernokorejska agencija nije objavila vijest o rođenju trećeg djeteta diktatora, već je isto otkrila obavještajna služba države koja se na Korejskom poluotoku nalazi južno od 38. paralele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo