moskva i dalje negira / Otrovana kći bivšeg špijuna više nije kritično: hoće li se napokon saznati prava istina?

Image
Foto: AP

Bez obzira na veliki napredak u liječenju, ona ostaje pod prismotrom 24 sata dnevno

29.3.2018.
19:47
AP
VOYO logo

Direktorica bolnice u Salisburyju danas je obavijestila javnost da otrovana Julija Skripalj više nije kritično i da se iz dana u dan njezino stanje poboljšava. S druge strane, njezin otac Sergej i dalje je kritično, ali stabilno, kaže doktorica Christine Blanshard, a prenosi Al Jazeera

"S velikim zadovoljstvom želim vas obavijestiti o velikom napretku u liječenju Julije Skripalj. Njezino tijelo odlično je odgovorilo na novu terapiju. Oporavlja se jako brzo", rekla je doktorica Blanshard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na veliki napredak u liječenju, ona ostaje pod prismotrom 24 sata dnevno. Ipak, želim iskoristiti ovu priliku da zahvalim cijelom osoblju bolnice koje je odradilo fantastičan posao posljednja tri tjedna. Ponosna sam na njih", nadodaje. 

Ovakav razvoj događaja mogao bi uznemiriti organizatore trovanja Julije i Sergeja Skripalja ukoliko će Julija moći govoriti o okolnostima u kojima je otrovana. Nastali su javni razdori i među državama - Britanci su za napad optužili Rusiju, a Moskva opovrgava upletenost u napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo